Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dianas slitna ledband

Ur en betongsprucken trappavsats,
ser man den döda minkens nya själ,
hissa sina leda lemmar likt död barlast,
genom ålderns ergade spjäl.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-24 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller