Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heli

Karossen faller sönder, blir till damm,
propellern flyger som en bumerang
och endast skuggan känner inte av
hur färgen smälter bort från en tom ram.

Ingenting finns kvar. Kvar finns ingenting.
En tom slätt jord, metalhorn, dödens ring.
Ett nät sätts up - kamp, hämnd, intrig.
Allt utkämpas här. För vad? Väl, ingenting.




Bunden vers av Zafka
Läst 115 gånger
Publicerad 2012-08-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zafka