Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wanderlust

Låt mig gå
För jag längtar dit

Ut på öppna vägar
Skog
Stora fält
Under bar himmel

Där hör jag hemma
Jag hör dit

En lång resa, men jag har inget emot att gå

Så kom nu

Ena foten framför den andra
En bit i taget

Härifrån




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-24 15:57



Bookmark and Share


  Brachmin
vackert och koncist, underbar himmel
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie