Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetes jävla skit fan också

Att vakna
Och bli rädd för den trygghet du ger mig

Fortfarande
Skräckslagen med en konstig känsla i maggropen

Vi placerar oss än en gång i facket:
Så nära, men ändå så långt borta

Hur känns det nu?
Jag har ingen jävla aning




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie