Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma och en hopplös jävla längtan

De säger att jag är dum
Att jag inte ser

Att min värld är krokig

Men allt jag ville
Var att se

För det var min dröm som målades upp

Jag var alltid för uppsnärjd
I det blå

Men allt som går upp
Måste komma ner




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-22 22:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Definition of karma. ”It was even better than the original"
God Jul på dig/Diana.

2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie