Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksdikt


Nottingham Forest

Regnet sipprade ner
en freddag i slutet av augusti

Med lätta språng från
Gamla Stans tunnelbanestation
upp mot Stora Nygatan

Sammanstrålar med min vän
som vi bestämt och beger oss
in i folkvimlet

En trappa ner
runda höga bord
höga stolar
Mat serveras samt Grolsh

Klokan närmar sig 20:45
Hälsar på min väns
fem vänner som också precis
som min vän är fans till
det lag som ska spela

Det är Nottingham Forest
som spelar borta mot Bolton
De håller på dem i medvind
och motvid

Det blev glädje
Det blev besvikelse
under matchens gång men i slutet
blev det rättvist resultat

Först 0-1 genom kvällens
vackraste mål jubel på puben
Sedan vänder det
1-1 och 2-1 och alla sitter
med molokna blickar

Så i 57:e minuten kommer
den rättvisa kvitteringen 2-2

En bra match med 4 mål
Nya vänner
Vem vet kanske jag följer
med dem en dag till England
och ser Nottingham Forest
spela live




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP