Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA KAN ÅTERUPPSTÅ

Jag dog igår
Men ingen märkte det

Jag lämnade världen igår
Jag tycker om att resa

Nu är jag plötsligt tillbaka
Full av energi och entusiasm

Ibland behöver man förflytta
sig för att få energi

Jag lovar att du kommer att
återuppstå




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP