Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till lyssnaren.

Hej!

Jag skriver till dig i panik och vredesmod. Tänkte fråga om vi kanske kunde plantera ett träd, bygga en scen eller kanske cykla till månen.
Tänkte bara fråga om du inte kunde torka svetten från min panna och tåren från min kind.
Jag bara undrar om jag kunde få stryka ditt korpsvarta hår med mina brutna fingrar. Eller det kanske inte alls är någon bra idé, ska nog fråga någon som lyssnar, som t ex: han därborta eller henne. Fast... de lyssnar ju inte.
Men jag har ett förslag, det är inte mycket men ändå, ett förslag. Eller kanske snarare en förfrågan... Fast egentligen är det nog en begäran. Ja, absolut en begäran: Vill du bada i solskenet med mig?
Ja, jag vet att det kanske inte är så himla genomtänkt, men jag tyckte ändå att det verkade bäst att fråga... Vet bara inte vem jag ska fråga.




Fri vers av kanske
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-02-08 18:46



Bookmark and Share


  john ekström
varför kom inte min fina kommentar med=P
2006-10-17

  john ekström
ursäkta svordomen men så jävla bra denna är!
"plantera ett träd, bada i solsken och stryka korpsvart hår med brutna fingrar" däribland mkt annat smart genomtänkt.
och slutpoängen sen..
2006-10-17

  yoyyo
så fint !
gillar denna
2006-05-23

  Rar
var är du påväg? vad har du fott för dej nu? en liten liten pojke och en liten man bråkar och klöser varandra i håret inne i dej, i din skalle. Den som texten är menad till måsste vara smickrad, det är hon vell.. Du skriver så fantastisgt föressten
2006-02-09

  eee
Ler!!!!
Underbart skrivet om längtan efter den enkla självklara tvåsamheten!!!
Den är inte enkel att finna.
Gillar detta att det inte längre är en fråga, utan en uppmaning.
Bada i solskenet, Mmmmmmmmmm......
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kanske
kanske