Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän bor i himlen

Jag var Karlsson
Och du var alltid mitt klister

Fina vän

Det finns inte ord nog att förklara
För någon om hur fin du var

Och hur stor saknaden är

Fem år sedan här om dagen
Fem somrar, fem vintrar - utan dig

Och jag förstår inte
Hur jag andas än idag

Jag saknar dina dumma mellanrum
Mellan ordet och utropstecknet

Saknar att slå ditt telefonnummer
Alldeles för tidigt

Och jag saknar att sova på din saccosäck
Utslagen efter att ha smitit ut

Mitt i natten

Du var alldeles för ung
Och det var kanske inte rätt

Men ingen kunde hålla dig kvar

Håll en plats åt mig, du vet att vi ses en dag

(Vila i frid, jag älskar dig.)




Fri vers (Fri form) av Magpie
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-25 16:11



Bookmark and Share


  Änglaögon
Berörande text, kan känna din saknad!
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Magpie
Magpie