Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tyst

Texten
är osynlig
men finns ändå

Orden
hörs inte
men
hundarna
reagerar

Munkavle
rår inte
på kroppsspråket




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan