Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Jesus som apa?

"Historiens sämsta restaureringen" är gjord på en 102 år gammal Jesus-målning som en kvinna i 80-årsåldern i all välmening försökt reparera eftersom den börjat flagna.

Resultat: Jesus ser snarare ut som en apa än en människa.

Bilden finns i en kyrka i Borja i Spanien, och lockar numera hundratals besökare.

Både kreationister och evolutionsförespråkare får man förmoda...:)


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-08-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund