Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen aning

Död kokt slaktad
Beaktad
Betraktad

Fraktad till vilorum
Vilohem
Viloläge

Ingen aning
Föraning
Betalning

Sågad i premiär
Sådär
Proletär

Hitta vanlig vilse
Vill se
Hitta vilse leta

Avbrott i lyrik
Statistik
Kalabalik




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-25 21:53



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Gillar denna!
Hur du leker med orden och låter den bilda sina egna meningar
samtidigt som du ger oss som läsare redskapen till tolkning
via dina små stycken. jag tolkar det som en tidsresa, eller en betraktelse över hur livet ter sig nu och framöver. Vi ses inte som människor längre.

rent konstruktivt har jag inte mycket att komma med, men jag personligen
föredrar små bokstäver och tycker att det flyter bättre än om varje rad börjar med en versal.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson