Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser in i dina psykotiska ögon, jag famnar dej





Ser in i dina psykotiska ögon, jag famnar dej

till slutet, rakt in i ditt terroriserande mörker

Du är full, men jag låter din gråt få nå paradiset

Psyket är fullbelagt så jag kysser dej mina

innerligaste kyssars ljus, jag bönhör dej att finnas

Var inte rädd, jag finns här i dina värsta mardrömmar,

ingen ska få få göra dej ont igen, jag är din mamma.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 08:46



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket starkt!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP