Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Parallell (rättelse)


Dagar mot slutet av oktober

kan påminna om tidiga vårdagar.

Kall morgon,kanske nattfrost,

en klarblå himmel som sakta

värmer upp luften.

Frampå eftermiddagen kan man sitta ute

en stund,ta en fikapaus,

närapå få vårkänslor.

Novemberdimma,vinter känns

overkliga en sådan dag

när de sista kämpande röda rosorna

lyser ikapp med höstlöven.





Fri vers av Lennart Lindblom
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker skildring av hösten. Tycker mycket om den.
2012-08-26

  kerstin skriver VIP
röda rosor som lyser upp i höstens färger är aldrig fel
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Lindblom