Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


MEN OM HJÄRTAT?





Man har längtat.
Sommaren är här!

Men om hjärtat
inte ens slagit om
till vår?










Fri vers av Lennart Lindblom
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-30 12:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det hjälper inte att sommaren är här om man inte har värme i hjärtat.
2014-06-30

  blått nagellack
Fint!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Lindblom