Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Den vita fjärilen




På vilstolens armstöd.
Vingarna rör sig ivrigt
som om de lyssnade
fascinerat till något.
Signaler inifrån mig?

Hon lyfter, lämnar mig
för alltid undrande.




Fri vers (Fri form) av Lennart Lindblom
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-08 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Lindblom