Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det slutar börjar det


Möt Tage

Stoppa in vrida 
slå lyssna och dö
en smula

En smula fallit
ramlat legat ensam
på mark kall hård

Hård barndom illa
smutsig elak sorgsen
tankar smärta och far

Far får minnas för
kniv yxa hammare
bondgård tupp gol

Golgata av blod
hittad försummad dold
av taggar rakblad mött

Möt Tage från trakten
respekt mod styrka
oslipad burdus men välmående

Väl må en del andra 
ingen nära ingen lång
trots ynka vikt ingen

Ingen historia berättad
kåt glad tacksam
med iver lycka eller tur

Tursamt nog träs guld
på parad av stjärnor
långsamt punkt slut stopp




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 22:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Annorlunda sätt att skriva...binda ihop verserna med samma ord...hm...får tänka lite...
2012-09-11

  Stefan Persson
Känner hur du alltmer växer in i ditt moln av byxor. Du har byggt en armé av ord här. Kurosawapoesi!

2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson