Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små gröna män

jag tyckte jag såg någonting
skymta mellan träden
passera
över vägen
små gröna män
men så slöt jag mina ögon
och när jag öppnade de igen
fanns de överallt
små gröna män
som planterade sina frön
i våra grödor

jag började ångra min rymdfärd
men små gröna män viskade i mina öron
du pratade ju med FASA
innan du for iväg
och dom garanterade
att det inte fanns någon risk
för små gröna män
de existerar inte
det är enbart din livliga fantasi
som producerar små gröna män
för att ha några att skylla på
när allt går fel
små gröna män
har aldrig gjort dig något
det gjorde dina nära och kära
små gröna män
såg enbart till
att du blev verklig




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson