Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En publik kalabalik

En förargad mans ego brast.
Orden fäktade förbi hennes argument.
En otvungen könskontrast,
utan själsligt ligament.

En avprogramerad kvinnas förakt,
inflikar sin åsikt med fördold vision.
Utan korrumperad makt
- en kärleksskorpion!

Tillsammans bygger de ett hem,
på grundval av kompromiss och logik.
Perceptionens slitna rem,
en publik kalabalik.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller