Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 1 mot Frihamnen

kan din portkod
väntar utanför
formulerar mig på förhand
JAG KOMMER ALDRIG BLI KÄR I DIG
punkt

i din soffa
kan orden utantill
stirrar, stirrar tillbaka
säger godnatt

jag gillar dig
nu ses vi aldrig mer igen





Fri vers av ebb
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebb