Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstugan sover



Dina ögon lyser med en klar blick
En glimt av bus i ögonvrån
Rosiga kinder röda läppar
Vickar på rumpan

Du går en liten runda
Kollar att alla dörrar är låsta
Stänger till om vedboden
Vi ses till jul viskar du

Visslande rundar du garaget
Grannen vinkar adjö
Dom sista bladen faller ner
På verandan väntar katten

Den röda stugan är åter tyst
Men till julen vi pyntar kärlek
Elden sprakar i öppna spisen
Granen doftar kåda

Paket ligger i varje vrå
Tomten kommer till kvällen
I köket stökar lilla mor
Du sitter med en slev

Gröten smakar underbart
Far sitter med en lussekatt
Du lyser du ler du är en god fe
Detta minne ska jag bevara

Ute ylar vargen
Snön är djup
Du lägger en filt om mina ben
Jag älskar dig så




Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-28 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga tider kommer och går..
2012-08-29

    ej medlem längre
Oj, va levande å fint!
2012-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Både minnen och sköna framtidsplaner i ett.....så fint.
2012-08-28

  Ljusletaren
Bokmärker ... du rör vid mitt djup ... tack/kram
2012-08-28

    Ken Cassel
Tjusigt Lynxen :)

Gillar

Gillar mycket...

Kramar
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP