Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimparadox

Du tror att för jag rimma
så är jag glad och käck,
men i mörkaste av timma
kan glädjen bara väck.

Då blir de vackra rimmen
ett mantra för ett hopp,
att slagen är ej timmen
för att jag ska ge opp.

Då skriker de så ljuvligt,
så bjärt men ingen hör.
Så ljuvt det låter gruvligt
man tycker att det gör.






Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick