Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att såväl människan, som det vilket intresserar henne, är en skenbar motsägelse, det vet vi alla. Ändå kan vi aldrig sluta fingra på och söka svar på frågor, som vi på något sätt redan verkar sitta inne med svaren på.


Det är det som är så himla märkligt, själva motsägelsen i det hela.






Det mest spännande i livet är kärlek.
Det vill säga förälskelse, kärlek och sex.
Det går knappt en dag utan att du
fascineras av just dessa saker.

Ändå vet du det mesta om det redan.
Och det man redan vet dem mesta om redan
är det som gör en som mest nyfiken.


(Texten har legat i utkast sedan 2012 08 31)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-14 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP