Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack ditt leende

Jag fäller tårar av sköraste silver
Men du bara ler
Jag skriker som en skadeskjuten ren
Men du bara ler
Min penna veckas, ögonen blir mörka som oliver
Men du bara ler
Lite för lite känner jag mig klen
Men du bara ler
Känner hur min livslinje försvinner
Men du bara ler
Det finns knappt nåt nu förutom mitt sinne
Men du bara ler
Jag är inte längre ett minne
Men du bara ler
Men du bara ler
Men du bara...gulnar och tynar bort du med




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker i sitt vemod ...

" känn hur min livslinje försvinner "
2012-10-08

  Chawa VIP
Vemodigt vackra ord...
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski