Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora i det lilla

Ibland knyter jag röda ballonger
i hörnen på min gamla skinnsoffa
jag tar vägen genom öppna spisen
och lämnar den här småstaden
högt högt högt upp och sen iväg

ibland möts vi i det stilla duggregnet
i morgonsolen eller i rasande åskstormar


men för det mesta svävar jag ensam
skriver små lappar av flaskpostlängtan
som jag släpper från åttatusen meter ner i okända hav
eller på berg spruckna av melankoliska drömmar


det var länge sen jag besökte tryggheten
nu lever jag för de små mellanrummen.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-31 21:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Wow, vad bra skrivet! Fantastisk formuleringar och en stark känsla! Sparas.
2012-09-04

  bögpoesi
otroligt välformulerad avslut..gillar!
2012-09-04

  Rise Little One
"det var länge sen jag besökte tryggheten
nu lever jag för de små mellanrummen."

Precis så skall det gå... Gillar mycket...
2012-09-02

  Änglaögon
En stark text som andas längtan i ensamheten, fina ord och vackra metaforer, tycker om denna!
2012-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Lite ensamt och längtansfullt...mycket känslor bakom...
2012-08-31

    ej medlem längre
...och med den äran...
2012-08-31

    ej medlem längre
Det ligger så mycket känslor i dina ord och du säger mer än orden uttrycker.
2012-08-31

  Maiah VIP
En känsla av saga med ett slut som får en att landa i verkligeheten
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP