Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har börjat dregla i sömnen


Dregla i sömnen

Jag har börjat dregla i sömnen
Jag vaknar på nätterna av att kudden är helt blöt
jag gnisslar tänder också
hela tiden
när jag sover och när jag är vaken
Undertryckt aggressivitet eller oro dålig självbild
dålig smak brist på intelligens vad som helst
spela roll kokosboll jag minns inte var jag började
var började jag?
Jag dreglar i sömnen
Dreglar ner hela sängen den är helt blöt av svett och dreggel
Jag svettas och dreglar det är så varmt i rummet så varmt
och kvavt
Jag vaknar på nätterna av att jag inte kan sova
jag vaknar av att jag inte sover jag vaknar och tänker
tänker tänker tänker på hur det är
på hur allt är
på hur något är
på det stora och det lilla
på hela världen rymden och allt det andra
Filosofiskt kan det verka men det är det inte
det är bara dreggel och svett
en orgie i dreggel och svett
det är vad det är
Dreggel svett och tandgnissel
och min nakna håriga kropp
Varför är min kropp så hårig varför växer det hår
ur min kropp?
Kan du förstå hur jag känner mig?
Kan du förstå
mig?

- Du är speciell, sa hon
Puss puss!




Fri vers av Mark W
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-02-09 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mark W