Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör ditt jobb

Du gör ditt jobb
som du får pengar för
som du köper cigg för
som du dör för
och allt jobb för att slippa ditt tråkiga jobb




Fri vers (Fri form) av Jakob Westerberg
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Westerberg