Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Katt

Gågatan går
Slugt mörker sluter sig
Katten visar upp sin kropp

Den av djup olja är
Våra första steg tas
Trotsandes min väg

Den tvekar
Jag tvekar
Utgången är klar

Med säkrare steg
Följer vi varandra
Katten och jag

Vid slutet av oundviklighet
Förseglandes mitt öde




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-09-03 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski