Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅRBAR

så sårbar jag är nu

så underbar är Du

som ändå tar Dig an

en sådan bräcklig man

Du led och dog för mig

Din nåd är nog för mig

och segern som Du vann

befriar denne man

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2012-09-03 16:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Han är den ende som befriar !
2012-09-06

  anits VIP
Vackert och berörande skaldat
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP