Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svackor

Det finns dagar då allting ter sig som vanligt..
Sen finns det dagar då allting faller framför mina ögon
Då ingenting funkar som det ska
Då hjärtat och hjärnan samarbetar för att få mig nedåt
De ljuspunkter som finns de dagar är väldigt få
Ibland existerar de inte ens
De svarar inte för mina rop
Jag försöker med allting för att behålla fokus
Men allt förvandlas till en stor dimma
Finns det inget att hålla i
Ingen att luta sig mot
Ensamheten tar över hand
Kärlek och hat börjar ta varandra i hand




Fri vers av Challenge
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challenge
Challenge

Senast publicerade
Saknad
Tankar
Svackor
* Se alla