Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du valde din väg..
Dina vita vingar jobbar nu..
Din oro och tyngd har lättat..
Från det vi kallar jorden.
Se hur han kommer med frid i hjärtat..
Hans demoner är förevigt bannlysta från hans sinne.
De dina känner din ångest.
De känner förtvivlan.
Men du valde din väg.
Aldrig kan du ångra dig.
Du har frid nu..
Ditt hus ligger i lugn..
En lättnadens suck vilar över de som var ditt..
Vi, dina.. Vi trampar på.
Mot avgrundens djupa dalar.
Vi trampar i kratrar lika stora som hålen i hjärtan..




Fri vers av Challenge
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-20 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challenge
Challenge

Senast publicerade
Saknad
Tankar
Svackor
* Se alla