Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det kan inte vara lätt att vara politiker

Nässjös kommunalråd Anders Karlsson (C) undanber sig SD-ledaren Jimmie Åkessons nära förestående besök i Forserum.
Ett besök motiverat av den senaste tidens uppmärksammade trakasserier mot somalier på orten.

Åkesson: "Huvudsyftet med att åka dit är att få en egen bild av situationen."

Ganska naturligt, med tanke på medias återkommande oförmåga/ovilja att spegla verkligheten från flera olika håll och perspektiv.

Karlsson uppmanar även andra aktörer att "sluta använda Forserum som politiskt slagträ".

Jag förstår honom. Samtidigt som jag kan föreställa mig kritiska medie-röster som fördömer topp-politiker som inte besöker Forserum.

"Bryr de sig inte?" osv.

Det kan inte vara lätt att vara politiker.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-09-03 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund