Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterna är putsade men jag ser inte ut

Sår i min salt
moln överallt
det är
kallt
kallt
kallt

Fötterna upp
huvudet ner
snart
orkar jag inte mer

Svårsmälta tuggor
av livet
skinnet är
rivet
moln
och kallt
kallt
överallt

Saker ställs
på sin spets
blodet
dränker
småväxta hundraser

/ett tomt koppel
rostar sönder
i en ram/




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-05 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan