Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i min tolkning av detta hära så tappade jag tråden. Det är ibland väldigt irriterande såväl som frustrerande med tappade trådar. Fru Strerande tycker inte om att bli utnyttjad helt enkelt. Amen är bara en del av ordet examen.


Dubbel glädje är delad glädje






Det engelska ordet share
uttalas som det svenska ordet kär

vilket i översatt form får stå för
att delad kärlek är... ?




Bunden vers (Blankvers) av lodjuret/seglare VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 23:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Engelska såväl som svenska kör behöver inte peta sig i näsborrarna med klöver
2013-06-23

  Ljusletaren
Vilken underbar bild ... wow/kram
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP