Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig kraft


På ett trappsteg ovanför ditt huvud
har jag svårt att relatera
ta till mig
av sotet i dina ögon

Den bottenlösa sorgen
som jag aldrig någonsin
vill behöva dikta till min egen

Att du står upp
att du andas
är svårt att förstå

att du ler
om än svagt
när allt eliminerats
där din jord rämnat
och din ängel lyft

Det är ett under
av en märklig kraft

Men jag kallar dig inte stark
som många gör
Måste vara hårt att få det epitetet
då jag tänker mig känslan av svaghet
som total

men vad vet jag
ett trappsteg ovanför ditt huvud
med framtiden som utsikt






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-06 07:11



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ett djupt innehåll uttryckt på ett mycket kreativt sätt!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol