Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten är att inte tusentals horor behöver ändra tänkesätt till en nation på miljoner människor, en nation av miljoner måste ändra deras mentalitet av flera tusen horor! Extra Sidoarrangemang


En kamel med tre pucklar(rumänska kvinna)

- Nyligen våra statsminister Frederik som blev sparkad av sin fru säter fantasy i fart på hundratals unga kvinnor från Rumänien med bra utbildning och starka i att behålla en relation levande och välvårdad verkligen rumänska kvinnor är en dromader  (kamel)bra för racing, vatten försöring och den tredje puckel Blondie skämt: som har två fittor! Jag vet att ni skrattar men det finns inte bättre kvinnor i hela världen, troligen bara i Brasilien som dessa skönheter med så många egenskaper. Kapabla byta skepnad från en dag till en annant . Kapitalismen har öppnat ögonen på dem och nu lever som före andra världskriget när Rumänien var en aristokrati landfolk  med att finna maniers och väl knuta allianser med Paris och London, då varande Stockholmen. En älskarinna hade status av grevinna, eller hovdam, behövde inte gömma sig bakom fingret för sitt kvinnliga bejakande vid arme av en man i kavaj och slips, skjorta med finn strykning kragen…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-07 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP