Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Ett minne


Stiger med röken upp genom skorstenen
Molnen öppnar en väg mot stjärnorna

Sträcker mina händer mot månen
Fångad av tidens rymd

Kärleken vibrerar i varje lem
Suckar njuter av välbehag

Smeker tankens kraft
Livets ande far i mig

Ristar med rosens tagg
Ett minne för evigt





Lynx © M




Prosa av Lynx63 VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-07 19:33



Bookmark and Share


  chrissie
Något i din text gör det lättare att andas!
Anar frihet! Vackert!
2012-09-11

  DrZappa VIP
...flying with wings of love...
2012-09-11

  Bibbi VIP
Så fint formulerat.
2012-09-10

  Ljusletaren
Ljuvligt är livet!
Tack för dina fina ord/kram
2012-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
...vackert minne...
2012-09-08

    ej medlem längre
Fint..
2012-09-08

    ej medlem längre
Du diktar fint!
2012-09-08

    Ken Cassel
Tjusigt Lynxen! :)
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP