Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid en strand



stod en präst en gång

med en grupp människor

"Kasta i en sten i vattnet
som en symbol för något
du vill lämna bakom dig"

uppmanade prästen

Jag hade nyss lämnat arbete, familj och hem bakom mig

och hade en stor sten i mitt bröst

"Kan jag kasta mig själv i vattnet?", frågade jag

Han verkade inte höra och jag gick min väg

med min sten




Fri vers (Fri form) av dutool
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 18:46



Bookmark and Share


  stig wikman
Riktigt bra
och en tung
sten att bära.
LIKE THAT POEM.
2013-06-06

  hansensson
Tragiskt bra.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dutool