Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga utan grund (inte på riktigt)

Ta mej inte på allvar
det är det ingen som gör
inte ens jag själv så det är okej

jag är tillfälligheten
helgkryssningen
småpratet på lunchrasten
den flyktiga sommarnatten

aldrig
den stora kärleken
parmiddagen med grannarna
bilköpet eller husrenoveringen
tryggheten eller framtiden

jag finns i stunden
i semesterromansen
i de små mellanrummen
men aldrig när det verkligen gäller



jag finns inte på riktigt

eller hur?




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 1099 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-11 20:43



Bookmark and Share


  DominiQueen
Oj! Starkt. vackert, men jag tror att:
DU ÄR!
Jag känner sån igenkänning i känslan av att inte finnas... Men Vi Är... Här. Nu-

Blessed be
/DominiQue
2015-07-15

  erna frank
Klart att vi gör! Du är jämt på språng-- ta oss med.Men du skriver förbaskat bra!
2012-09-17

  victoriamaria
vemod, vacker och vill bara läsa om och om igen
2012-09-13

  L I V
...eller är det så att det som verkligen gäller är det som är emellan...i mellanrummen där livet kliver fram i sin egen enkelhet och klara sårbarhet och om du är DÄR så är du verkligen på riktigt...tänkvärt som vanligt när du skriver min vän
2012-09-13

  Magica VIP
Du låter som en av de få som finns på riktigt,
hade jag nog tyckt iaf. Vemodig dikt.
2012-09-12

  Maiah VIP
Jag tror att det du beskriver här är en känsla vi alla delar... någon gång då och då kommer den svävande över oss. Sorglig och vacker varsamhet genom hela texten
2012-09-11

  Anna*
Riktigt skickligt gestaltad känsla med uttryck som berör! Applåderar och bokmärker
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga ord...men bra skrivet...
2012-09-11

  alvan
Ekar tomhet i dessa till en början självsäkra rader. Är det inte perfekt så säg.

2012-09-11

    ej medlem längre
Igenkännande.Det är kanske därför man skriver..........???
2012-09-11

    ej medlem längre
En sorgsen text om känslan av att tvivla på sig själv. Du fångar en känsla många delar. Skickligt.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP