Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slussvaktaren på semester

Portarna öppna

Vatten
Strömmande
Virvlade

Båtar
Trängs
Tävlar

Ingen
Bringar
Visshet

Liknar
Trängande
Tankar




Övriga genrer av Pappersmugg
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-09-10 23:23



Bookmark and Share


    samole
Slutbild som tränger sig in motströms i dikten!
2012-12-07

  Lena Själsöga Keijser
pärlor
tankepärlor
dessa pärlor
är ur hjärtat

låt oss hoppas att de tävlande inser detta
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Pappersmugg
Pappersmugg