Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att det långsamt faller

En fjäril fladdrar till och lyfter
Orsakar en storm någonstans

Betraktaren vilar på hanen
En hundradels sekund förflyter
Stilla

En myrstig mot det okända
En kostig mot det trygga
En motorväg som brusar
Bortanför

Konstruerade minnen
Tränger bort ögonblicket
Slutpläderar framför juryn


Betraktaren har redan gått

Han har en storm att hitta




Övriga genrer av Pappersmugg
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pappersmugg
Pappersmugg