Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungsinne som utpressning

Att inte

Så, får inget passera obemärkt.

Skuld

Att inte

Så, får inget passera obemärkt.

Skuld

Ihärdighet i förnekelse

Att inte




Övriga genrer av Pappersmugg
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 19:48



Bookmark and Share


    glasa VIP
så bortvänd
den känns

som om någon kanske

egentligen

gråtropar

eller båda
kanske

egentligen

efter varann

hmm, som märks ..den rör mig
fint, kunna skriva så agerande tydligt
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Pappersmugg
Pappersmugg