Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

absorberar ditt ljus

Så tog stigen slut

trampa ny
slå sig fram

Att avstå

Din strålande omsorg

Jag är ett svart hål





Övriga genrer av Pappersmugg
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 00:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så djupt
berör du
2013-06-06

    ej medlem längre
Vacker bild, tung väg att gå
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Pappersmugg
Pappersmugg