Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sun - solen och dygnsrytmen



i know her, i know her
if it takes a change of day
to get her up again
i wouldn't doubt it


----

visksjunger när natten kommer, vill lugna dig till gryningen
vi växlar varann vid horisonten, jag finns alltid på andra sidan skymningen
alltid

kram




Fri vers av Morrhoppa
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa