Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken sanning



Havets salta droppar sveper in över viken
Den stora strandvillan ger en naken syn

Ensamheten sköljer över varje sandkorn
Fåglarna skränar runt båtarna i horisonten

Gardinerna är vita med solkiga kanter
Verandans tidigare vita färg flagnar

Dörren hänger på sned gångjärnen rostiga
En stol ligger slängd vid sidan om trappan

Ett svag doft av tång sveper igenom huset
En gång ekade skratten genom väggarna

Vackra tapet hänger som stora lockar
Golvet struktur blandas med sand

Kakelugnen är som en svart mussla
Fönstret är trasigt på flera ställen

Gråten sitter i halsen varför
Habegäret tog över förståndet

Beslut som fattades fel
Vingklippt skadeskjuten

En liten hand finner min
Moffa vi fixar huset igen

Jag älskar hennes optimist
Den brinnande kärleken

Jag ser ner i dom pigga ögonen
Fulla av styrka blandad med tro

Jag ruffsar om hennes hår
Klart vi ska laga huset min ängel

Tillsammans vi vandrar hand i hand
Den nakna sanningen är hård

Men nu kantad med visdom
Så vi kan vända blad





Lynx © M
















Prosa av Lynx63 VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-11 17:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag och berör.
2012-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och berörande liten berättelse...målande ord...
2012-09-11

  Ljusletaren
Underbar och du har så mycket fint att berätta som berör.
Tack/ kram
2012-09-11

    Ken Cassel
Saltvatten!

Hm

Ett hus vid Bahamas måntro... :)

Hihi..
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP