Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbefläckelse

Tre tunga steg
mot nattens vals
i mina byxor

Nytänt hopp
blåbär på fingrarna
tyst det är i huset

Ömsom mjukt
medelst hårt
alternerande glädje

Fantasi om änglar
gamla farbröder
eller rådjur

Regnbåge i guld
fyrverkerier på ståplats
lycka som rosa sockervadd

Grädden på moset
fyller varje enslig vrå
stånkande rop av lycka

Fulländad stjärnklar natt




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-12 20:55



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Läser in älskogens skuggor och dess fulländade sol...
änglarna rådjuren och farbröderna förstår jag inte riktigt
men sedan skall man inte förstå allt heller, texten gav mig något och det räcker gott så..
2012-09-12

    ej medlem längre
Här finns känslor och som talar mellan raderna...
Tycker om dina ord. Mycket.
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson