Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gött

Jag vet inte vad jag ska tro,
men turen vänder,
hoppet stiger,
känslorna blir starkare,
mer levande,
liksom hela mitt jag.


Gött ju!




Övriga genrer av Hizzan
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-13 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan