Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvingad, fast nöjd.

Tvånget befriar,
trots att min fria vilja inte är min,
är jag nöjd,
typ.
Jag klagar,
gnäller,
men,
jag mår okej,
bättre än innan.




Fri vers av Hizzan
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-20 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan