Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade det bra

Förändringar,
nödvändigt ont,
jag gillade världen,
vännerna,
familjen,
så som den var förr,
säg 7 år sen,
då hade jag allt.
Även om jag inte var populärast i skolan,
snyggast i stan,
så var jag lycklig,
nöjd,
för jag hade det bra.




Övriga genrer av Hizzan
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 12:38



Bookmark and Share


  aspiration
det kan bli bra igen. inte samma, men sådär bra!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan