Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar smultron och champagne (det vilda i dej)

Det är det vilda i dej
när vi släpper taget
vår gemensamma flykt
bubblor choklad och röda ballonger

det är det lekfulla i dej
det brinnande i blicken
det outsläckliga i törsten
kyssar smultron och champagne

det är desperationen i dej
det pulserande varma
det är skrattet och gråten i lusten
tungors hunger över naken hud

det är begäret i dej
i dina längtande händer
dina lår om mina höfter
läppar mot läppar
din blick i min när världar exploderar
andetagen mjukheten och det självklara i stunden


det är kärleken i dej.












Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 1662 gånger och applåderad av 34 personer
Utvald text
Publicerad 2012-09-13 18:13



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vacker, mjuk, närvarande och erotisk. Jag tyckte så mycket om...
Jag vill se mera mjukt i män, jag tilltalas av det... Blir glad att se, att detta finns i er... :-)
2015-07-08

  Katinka VIP
Så fint beskriver du henne. Innerligt och sensuellt.
2012-12-26

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2012-09-17

  LenaJohansson VIP
Härlig o intagande . mycket välskriven dikt som tar mig med i tanken till en stund vi alla uppskattar i livet
2012-09-17

  Annika Persson
det måste gå väldigt vilt till med smultronkyssar och champagnesippar,
an sip to universum, passa er ...här kommer Monsterögonen! Och de ska äta upp er - med en gång!
2012-09-15

  Annika Persson
det måste gå väldigt vilt till med smultronkyssar och champagnesippar,
an sip to universum, passa er ...här kommer Monsterögonen! Och de ska äta upp er - med en gång!
2012-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet med "glimten i ögat"...
2012-09-15

    ej medlem längre
Härligt flöde..
2012-09-15

  erna frank
Lekfullhet och åtrå, genomsyrar din text. Fin
2012-09-14

  Maiah VIP
vackert formulerat, välskrivet, sensuellt, modigt
2012-09-14

  Maria Zena Viklund
jättefint, jag vet inte men det känns lite som mina ord:-) som jag själv skulle skriva på något sätt! vackert hur som!
2012-09-14

  Magica VIP
Fint!
2012-09-14

  Linda CH VIP
Intensitet, glöd och underbara formuleringar!
2012-09-13

  Rise Little One
Oj, vilket sensuellt tempo...
2012-09-13

  Änglaögon
Intensiv hetta i den här texten, gillar!
2012-09-13

    Noomi
lustfyllt och mycket vackert
2012-09-13

  Ninananonia VIP
Sensuellt :) väldigt bra..
2012-09-13

  Suzy med punkterna
Vilket flyt och känsla..är helt tagen och ger dig stående ovationer!!
2012-09-13

  alvan
Ja, vilken ångande text. Föll redan vid smultron och champagne. Sen blev det ännu bättre. Gillar den här! Den liksom innesluter allt av det där bästa. Hett och mjukt...
2012-09-13

    ej medlem längre
Mycket kärlek i dom här orden. Läser och njuter och tycker om!
2012-09-13

  victoriamaria
vilket flöde av kärlek genom hela texten, gillas!
2012-09-13

    ej medlem längre
mycket bra!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP